Απόφραξη τουαλέτας πλοίων και σκαφών

apofraxi-toualetas-plion-skafon

Κοινά προβλήματα στις τουαλέτες πλοίων

Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που ψάχνουν απαντήσεις για την επισκευή μιας τουαλέτας πλοίου ή την απόφραξη σεντίνας. Μέσα από την εμπειρία τους το εξειδικευμένο προσωπικό των Αποφράξεων Αντωνίου κατέληξε στα παρακάτω προβλήματα και τις λύσεις τους στις αποφράξεις πλοίων.

Οσμές

Η πιο συνηθισμένη πηγή μιας οσμής είναι μια διαρροή. Οι πιο κοινές πηγές μιας διαρροής είναι :

1. Σωλήνας με διαρροή

Πάρτε ένα κουρέλι και τρίψτε το πάνω στο λάστιχο και μετά κάντε το τεστ της “οσμής”. Αν το πανί βρωμάει τότε ο σωλήνας είναι τρύπιος και πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα με το σωστό σωλήνα.

2. Η βαλβίδα εκκένωσης είναι ελαττωματική

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επιστροφή των λημμάτων της αποχέτευση πίσω στην λεκάνη της τουαλέτας. Μπορεί να μην το ξέρεις, καθώς το νερό στη τουαλέτα μπορεί να φαίνεται μια χαρά, αλλά τα βακτήρια θα προκαλέσουν διχρωμίες και αποχρωματισμό της τουαλέτας σταδιακά.

3. Ο δακτύλιος είναι φθαρμένος

Στη περίπτωση που ο δακτύλιος είναι φθαρμένος ή ίσως το έμβολο διπλής δράσης στη χειροκίνητη τουαλέτα είναι σπασμένο, θα μπορούσε να αφήσει τα λύματα να βγούνε στην άκρη της αντλίας. Θα πρέπει να αλλάξετε την αντλία σας άμεσα για την αποφυγή μόλυνσης της περιοχής αλλά και οσμών.

4. Βακτήρια στο νερό που χρησιμοποιείτε

Αν έχετε μια μυρωδιά σαν χαλασμένο αυγό όταν χρησιμοποιείτε νερό τότε αυτό ίσως είναι το πρόβλημά σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο εγκατάστασης ενός φίλτρου ακατέργαστου νερού στη γραμμή αναρρόφησης. Ελέγξτε το συχνά, καθώς μπορεί να χρειαστεί να το καθαρίσετε.

Συσσώρευση βρομιάς και αλάτων

Όπως συμβαίνει στη τουαλέτα του σπιτιού σας ή σε ένα απλό μηχάνημα όπως η καφετιέρα που χρησιμοποιείτε καθημερινά έτσι μπορείτε να βρείτε άλατα και βρομιές σε βαλβίδες εκκένωσης, ενώσεις και σωληνώσεις. Μπορεί να σας δημιουργήσει πραγματικά μεγάλα προβλήματα, όπως να φράξει την τουαλέτα. Αν έχετε δυσκολία στη χρήση της ή αν φράξει ή αν έχετε επιστροφή λημμάτων, μπορεί να έχετε πολλά άλατα στη τουαλέτα σας.
Χρησιμοποιώντας λευκό άσπρο ξύδι σε τακτική βάση, περίπου μια φορά το μήνα μέσα στο δοχείο νερού σίγουρα θα βοηθήσει να λυθεί το πρόβλημα.

Αν ωστόσο, αυτό δεν βοηθά τότε ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε το υδροχλωρικό οξύ. Μπορείτε να το πάρετε στα περισσότερα καταστήματα θαλάσσιων  ειδών και σιδερικών. Χρησιμοποιήστε περίπου το 10% από το διάλυμα και φροντίστε να προσέξετε όλα τα προειδοποιητικά εικονίδια στο μπουκάλι!

Όταν σταματήσει να αφρίζει, ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το καζανάκι σχεδόν κάθε 2 λεπτά για μερικές φορές. Συνεχίστε με αυτό το τρόπο μέχρι να καθαριστεί ολόκληρη η γραμμή εκκένωσης. Καθαρίστε καλά την τουαλέτα σας για να αφαιρέσετε οποιοδήποτε από τα εναπομείναντα οξέα.

Αν δεν πετύχει ούτε αυτή η λύση τότε ίσως χρειαστεί να επικοινωνήστε με τις Αποφράξεις πλοίων Αγία Παρασκευή ώστε το συνεργείο αποφράξεων με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό να επιμεληθεί το πρόβλημα σας,.

Για περισσότερα άρθρα δείτε εδώ:

Διαβάστε επίσης
Προηγούμενο άρθρο
Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας
Επόμενο άρθρο
Ιδέες για αντιμετώπιση της δυσοσμίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Κοινοποίησε το άρθρο αυτό στους φίλους σου!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Για βουλωμένους νεροχύτες, νιπτήρες, λεκάνες, σιφόνια, μπανιέρες και υδραυλικές εργασίες καλέστε μας και ένας έμπειρος τεχνικός μας θα βρίσκεται άμεσα στο χώρο σας.

Όλες μας οι υπηρεσίες σε Αγία Παρασκευή:

Διαχείριση πολυκατοικιών - Έκδοση κοινοχρήστων – Αγία Παρασκευή

Διαχείριση πολυκατοικίας- Έκδοση κοινοχρήστων

Υδραυλικοί Αγία Παρασκευή

Υδραυλικοί Αγία Παρασκευή

Απολυμάνσεις Αγία Παρασκευή

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Αγία Παρασκευή

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Μενού
Call Now Button