Διαχείριση πολυκατοικίας- Έκδοση κοινοχρήστων στην Αγία Παρασκευή

Ο διαχειριστής μιας πολυκατοικίας στην Αγία Παρασκευή (και γενικότερα φυσικά) είναι ο εντολοδόχος των υπόλοιπων ενοίκων για την διαχείριση των κοινοχρήστων υποθέσεων μιας πολυκατοικίας. Στην εποχή μας ο διαχειριστής θεωρείται ήρωας και η Έκδοση κοινοχρήστων φοβερά δύσκολη υπόθεση! Αυτό γιατί, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων των ανθρώπων σήμερα και του περιορισμένου ελεύθερου χρόνου τους και φυσικά τις “παρεξηγήσεις” και τις κακές σχέσεις μεταξύ των ενοίκων που συχνά υπάρχουν, καθιστούν πολύ δύσκολο έως αδύνατον κάποιος να αναλάβει οικειοθελώς την θέση του διαχειριστή μια πολυκατοικίας.

Διαχείριση πολυκατοικίας- Έκδοση κοινοχρήστων σε Αγία Παρασκευή

Για τους λόγους αυτούς, η εταιρεία μας έρχεται με την υπηρεσία της Διαχείριση πολυκατοικίας- Έκδοση κοινοχρήστων στην Αγία Παρασκευή να απαλλάξει τους ενοίκους από το έξτρα βάρος της ευθύνης βοηθώντας στην ομαλή λειτουργία και την διευθέτηση όλων των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ;

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση της πολυκατοικίας σας ΑΜΕΣΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Εμπιστευτείτε την Διαχείριση της Πολυκατοικίας στην εταιρία μας και εξασφαλίστε την ηρεμία στις σχέσεις των ενοίκων, Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ώστε να σας παράσχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες!

Έκδοση κοινοχρήστων στην Αγία Παρασκευή.

Βάζουμε τέρμα στον “μπελά” της διαχείρισης και της έκδοσης κοινοχρήστων των πολυκατοικιών στην Αγία Παρασκευή!  Με την υπηρεσία μας έκδοση κοινοχρήστων αναλαμβάνουμε εμείς τους δύσκολους υπολογισμούς και τα κοινόχρηστα που αναλογούν σε κάθε ένοικο της πολυκατοικίας.

Μέσα από την υπηρεσία μας αυτή οι ένοικοι δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθούν ή ακόμη και να έρθουν καν σε επαφή ή αντιπαράθεση με τους υπόλοιπους ενοίκους. Επίσης, αναλαμβάνουμε εμείς να ενημερώσουμε τους ενοικιαστές κάθε μήνα ώστε να γνωρίζουν πλήρως για όλες τις δαπάνες και τις οφειλές τους σχετικά με τους κοινόχρηστους λογαριασμούς της πολυκατοικίας τους.

Τι προσφέρουμε με την υπηρεσία μας έκδοση κοινοχρήστων στην Αγία Παρασκευή;

 • Συγκεντρωτικές καταστάσεις λογαριασμών σε Αγία Παρασκευή με στοιχεία που η ανάγνωση τους είναι απλή και κατανοητή σε όλους.
 • Μηνιαία ειδοποιητήρια σε όλους τους ενοίκους.
 • Εξοφλητικές αποδείξεις με πλήρη ανάλυση των ποσών και των ποσοστών που αναλογούν σε κάθε ένοικο. Με τον τρόπο αυτό απαλλάσσουμε τον διαχειριστή από κάθε “παρεξήγηση” ή “καχυποψία” των ενοίκων προς το πρόσωπο του.

Τι αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας η υπηρεσία μας: “Διαχείριση Πολυκατοικίας Αγίας Παρασκευής”;

Αναλαμβάνουμε για την περιοχή της Αγίας Παρασκευής:

 • Έκδοση κοινοχρήστων σε Αγία Παρασκευή
 • Είσπραξη κοινοχρήστων σε Αγία Παρασκευή
 • Πληρωμή οφειλών πολυκατοικίας (συνεργείο καθαρισμού, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κ.α) σε Αγία Παρασκευή
 • Τακτική Απολύμανση και απεντόμωση πολυκατοικίας σε Αγία Παρασκευή
 • Διαχείριση του αποθεματικού της πολυκατοικίας σε Αγία Παρασκευή
 • Έσοδα και δαπάνες της πολυκατοικίας σε Αγία Παρασκευή
 • Επισκευή τεχνικών προβλημάτων στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας σε Αγία Παρασκευή
 • Οργάνωση των γενικών συνελεύσεων της πολυκατοικίας σε Αγία Παρασκευή
 • Άμεση επικοινωνία με τους ενοίκους για ζητήματα της πολυκατοικίας σε Αγία Παρασκευή

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση της πολυκατοικίας σας ΑΜΕΣΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Εμπιστευτείτε την Διαχείριση της Πολυκατοικίας στην εταιρία μας και εξασφαλίστε την ηρεμία στις σχέσεις των ενοίκων, Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ώστε να σας παράσχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες!

Δείτε και τις άλλες υπηρεσίες μας στην Αγία Παρασκευή:

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα στους φίλους σου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button